Angst versus Liefde

Wat zou Liefde nu doen? In deze bizarre tijd, waarin zoveel mensen geconfronteerd worden met angst. Angst om ziek te worden, dood te gaan of de angst om geliefden te verliezen. Het is nu allemaal zo vergroot. Het is alsof er een grijze deken van negatieve gedachten of te wel angst over de gehele wereld heen ligt. De energie van angst is donker en zwaar, we zijn verslaafd aan deze energie “angst”. Het wordt tijd dat we ons bewust worden van onze angsten en juist nu dat ze zo zichtbaar zijn is het moment daar om onze angsten te gaan begrijpen, te verkennen en te onderzoeken.

Angsten, ongerustheid, zorgen, paniek en doodsangst, verliezen aan kracht als je ernaar durft te kijken ze te voelen en toe te laten. Schuif je angsten niet langer onder een vloerkleed, zet niet op nieuw dat masker op, maar durf kwetsbaar te zijn, op de eerste plaats naar jezelf en als je kan naar de ander.

We zijn verslaafd aan angst, verbreek deze verslaving voor liefde en vrede.

Ga naar binnen en vind daar balans door je te verbinden met je ware natuur, Evalueer de manier waarop je je leven leeft, de manier waarop je anderen behandelt en voor jezelf zorgt. Wat heeft voor jou de meeste waarde?

Laten we onze angsten in de ogen kijken en herkennen welke impact onze angsten creëren.

Als je je angsten liefdevol benadert, jezelf niet veroordeelt dat je angsten hebt, maar ook dat weer liefde geeft verhoog je je vibratie, accepteer je meer licht en creëer je meer vrede en tevredenheid in jouw leven.

Ga voor de ervaring van bevrijding, vervulling en helderheid. Nu is de tijd.

Wil je meer verdieping? Bekijk dan ook het bewustwordingsspel:

Uw winkelwagen