Herinneren

We waren vergeten wie we zijn, we hadden een sterk gevoel van afscheiding, die onze ware aard leek te omhullen. Als je je levensdoel vergeten bent, ga dan op zoek naar diegene die zich met Liefde bezighouden zij ondersteunen jou zodat jou ware en onveranderlijke aard kan ontwaken.

Dat ontwaken is een intens innerlijk weten, een weten zonder ook maar enige twijfel dat het Zelf en de Bron één zijn. Iedereen ervaart dit op zijn eigen manier. Er is geen goed of fout. Laat je innerlijk stralen, wees positief in denken en doen en volg je eigen zielen pad. Dat houdt in dat je onderzoekt naar wat jij wil en doet wat goed voelt om te doen. Zo vaak nog zijn we bezig met het functioneren op een automatische piloot of zijn we anderen aan het pleasen uit angst om afgewezen te worden, laten we stoppen met onszelf in de steek te laten. Kies voor jezelf, kies voor Liefde. Durf je los te maken van dat wat niet meer van jou hoeft te zijn en luister naar de stem binnen in je, de stem van je hart.

Het immuunsysteem beschermt je lichaam tegen indringers van buitenaf, die jou als mens kunnen beschadigen. De kracht van je immuunsysteem wordt voor een groot deel bepaald door Zelfliefde. Geef jij jezelf het recht om jezelf te zijn? Heb jij een gezonde leefstijl? Heb jij verbinding met je hart en met de Goddelijke Bron?

Je immuunsysteem wordt verzwakt door zelfveroordeling en zelfmiskenning, geheimen, ongezonde beloften en zelfdestructief gedrag.

De mensen hebben Liefde nodig, de aarde heeft Liefde nodig, laten we ons bezig houden met Liefde. Laten we luisteren naar elkaar, elkaar zien en respecteren, laten we ons richten op de Liefde.

Open je hart voor de hogere machten of hoe je het ook wil noemen, Bron, Liefde, Energie of God. Waar gaat het in jou leven werkelijk om?

Maak de verandering, wees zelf de verandering vanuit diegene die jij bent, laat je innerlijk stralen. We gaan van bewustwording naar bewust-zijn.

Uw winkelwagen